Välkommen till oss!

Vi brinner för att driva Sveriges främsta naturbruksgymnasium och för att jobba med våra elever i centrum. Vi vill göra skillnad för framtidens planetskötare – våra elever och vår gemensamma planet.

Vill du jobba hos oss tror vi att du står upp för vår värdegrund och delar skolans värderingar och normer. Du har ett intresse för för det gröna näringslivet och tycker det är roligt med människor, utbildning och utveckling.

Som en i teamet är du vår främsta styrka.  Vi är en lärandeorganisation som alltid strävar mot nästa steg och har ett flexibelt och öppet förhållningssätt mot framtiden. Vi vill utveckla framtidens samhälle genom våra möten,  kunskap och elever.

Vi vill så ett frö för kommande generationer och skilja agnarna från vetet.

Vill du hänga med på vår resa?

Är du intresserad av att jobba hos oss är du välkommen att skicka in din CV och ett personligt brev.

Ansökan senast den 15 november.

Vi söker nu två yrkeslärare för undervisning inom naturbruksprogrammets yrkesämnen inom lantbruksdjur samt djurvård. Vi söker dig som är utbildad djursjukskötare, lantmästare, husdjursagronom eller liknande. Är du även utbildad yrkeslärare är det meriterande.

Vi tror att…..

Du har goda kunskaper om djur, djurhållning samt goda praktiska erfarenheter av djur och skötsel av djur.

Du är flexibel med en bra samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer till både elever och kollegor.

Du är ansvarsfull, noggrann, tydlig, pedagogisk och välstrukturerad som ledare men även lyhörd för våra elevers olika behov.

Lärare djurvård 60 – 100 %

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet och undervisa i kurserna sällskapsdjur, djurvård inom djurens hälso- och sjukvård?

Just nu växer vi och har snart ett färdigt hundstall, djurhus och klinikrum. Vill du vara med i driften av det? Välkommen med din ansökan.

Lärare lantbruksdjur 100 %

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet och undervisa i kurserna djuren i naturbruket, djurhållning, lantbruksdjur?

Just nu ökar vi i antal elever och söker dig som vill vara med och driva utveckling av utbildningen samt vårt skoljordbruk med nöt och lamm.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en skola i ständig utveckling och har möjlighet att utöka på lärarsidan med flera tjänster. Just nu söker vi följande kompetenser inom lärarkåren för undervisning i följande ämnen.

• Lantbruksdjur
  • Entreprenörskap
  • Sällskapsdjur
  • Hundkunskap
  • Djursjukvård
  • Naturbruk

Som lärare ingår det även att vara klassföreståndare och mentor för våra elever.

Har du någon av ovanstående kompetens hör av dig till oss! Vi skräddarsyr din tjänst.

maria.eriksson@grontcetrum.se