Välkommen till oss!

Vi brinner för att driva Sveriges främsta naturbruksgymnasium och för att jobba med våra elever i centrum. Vi vill göra skillnad för framtidens planetskötare – våra elever och vår gemensamma planet.

Vill du jobba hos oss tror vi att du står upp för vår värdegrund och delar skolans värderingar och normer. Du har ett intresse för för det gröna näringslivet och tycker det är roligt med människor, utbildning och utveckling.

Som en i teamet är du vår främsta styrka.  Vi är en lärandeorganisation som alltid strävar mot nästa steg och har ett flexibelt och öppet förhållningssätt mot framtiden. Vi vill utveckla framtidens samhälle genom våra möten,  kunskap och elever.

Vi vill så ett frö för kommande generationer och skilja agnarna från vetet.

Vill du hänga med på vår resa?

Är du intresserad av att jobba hos oss är du välkommen att skicka in din CV och ett personligt brev.

Lediga tjänster med start januari 2024

Ansök idag!

Lärare DJURSJUKVÅRD

Vi söker nu dig som vill jobba som yrkeslärare för undervisning i djurens hälso-  och sjukvård 1,2 samt djurens biologi.

Vi tror att du jobbar som veterinär, legitimerad djursjukskötare eller djurvårdare på utökad nivå 3.

Vi tror att…..

Du har mycket goda kunskaper inom ditt ämne samt goda praktiska erfarenheter av djur och skötsel av djur.

Du är flexibel med en bra samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer till både elever och kollegor.

Du är ansvarsfull, noggrann, tydlig, pedagogisk och välstrukturerad som ledare men även lyhörd för våra elevers olika behov.

OM OSS

Gotland Grönt Centrum driver naturbruksprogrammet beläget i Roma Gotland. Här finns en lång utbildningstradition inom naturbruksutbildning för både gymnasie och vuxenutbildning inom lantbruk, hästhållning, trädgård och djurvård. Naturbruksprogrammet drivs på uppdrag av Wisbygymnasiet. Vi har lantbruk växtodling, mjölk och lamm samt sällskapsdjur med sällskapsdjursavdelning, hundstall, klinikrum och hundsim. Vi brinner för att driva Sveriges främsta naturbruksgymnasium med elever i centrum. Vi gillar att tänka framåt, skapa och utveckla framtidens medarbetare. Tillsammans mot framtiden.

GRÖNT CENTRUM SÖKER LÄRARE INOM DJURVÅRD

Vi söker dig som vill undervisa praktiskt och teoretiskt inom inriktning djurvård med kurserna djurvård inom djurens hälso- och sjukvård 1 och 2 samt djurens biologi. Du har en praktisk erfarenhet av djurvård, djur och kundbemötande. Du vill gärna dela med dig av dina kunskaper och bransch till våra elever.

I tjänsten ingår samverkan inom arbetslaget som brinner för skolutveckling med eleven i fokus. Tjänsten är en tillsvidare tjänst.

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du har utbildning och yrkeserfarenhet inom djurens hälso- och sjukvård, liksom praktisk arbetserfarenhet med djur. Du har lätt för att planera och strukturera upp ditt arbete liksom att kommunicera i tal och skrift. Du är ansvarsfull, kreativ och skapar goda relationer till elever och andra vuxna. Du har att gott självledarskap, är trygg och säker i dig själv vilket ger dig ett tryggt, tydligt ledarskap. Du gillar att ta dig an nya utmaningar och tänka nytt.

MERITERANDE

Yrkeserfarenhet och utbildning inom djurens hälso- och sjukvård samt praktiskt arbete med sällskapsdjur. Erfarenhet av undervisning, kunskaper om gymnasieskolans läroplan och intresse för människor och skolutvecklingsfrågor.

·       Veterinär

·       Leg djursjukskötare

·       Yrkeslärare djurvård

Läs gärna mer om Gotland Grönt Centrum här: www.grontcentrum.se

Välkommen med din ansökan!

maria.eriksson@grontcetrum.se

Har du frågor ring gärna Maria 0720 777 650

Varmt välkommen till oss!

Du kommer inte ångra dig.