Välkommen till oss!

Vi brinner för att driva Sveriges bästa naturbruksgymnasium och för att jobba med våra elever i centrum. Vi vill göra skillnad för framtidens planetskötare – våra elever och vår gemensamma planet.

Vill du jobba hos oss tror vi att du står upp för vår värdegrund och delar skolans värderingar och normer. Du har ett intresse för för det gröna näringslivet och tycker det är roligt med människor, utbildning och utveckling.

Som en i teamet är du vår främsta styrka.  Vi är en lärandeorganisation som alltid strävar mot nästa steg och har ett flexibelt och öppet förhållningssätt mot framtiden. Vi vill utveckla framtidens samhälle genom våra möten,  kunskap och elever.

Vi vill så ett frö för kommande generationer och skilja agnarna från vetet.

Vill du hänga med på vår resa?

Är du intresserad av att jobba hos oss är du välkommen att skicka in din CV och ett personligt brev.

Lediga tjänster

Vi är en skola i ständig utveckling och har möjlighet att utöka på lärarsidan med flera tjänster. Just nu söker vi följande kompetenser inom lärarkåren för undervisning i följande ämnen.

• Lantbruksdjur
  • Entreprenörskap
  • Sällskapsdjur
  • Hundkunskap
  • Djursjukvård
  • Naturbruk

Vi söker också dig som vill jobba som klassföreståndare och mentor för våra elever.

Har du någon av ovanstående kompetens hör av dig till oss! Vi skräddarsyr din tjänst.

info@grontcentrum.se